Monday, March 3, 2014

SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS

MERUPAKAN PRODUK PERTAMA YANG MENAWARKAN VITAMIN C DENGAN KAWALAN PELEPASAN SECARA SEMULAJADI YANG MENGGUNAKAN PROPRIETARI DENGAN SISTEM PENYALURAN SEMULAJADI YANG MELEPASKAN VITAMIN C SEDIKIT DEMI SEDIKIT DALAM MASA LIMA JAM.

VITA-C MENJADI PELINDUNG DI KALA DEMAM,SELSEMA,MEMPUNYAI NUTRIEN YANG MEMPUNYAI FUNGSI YANG MENYELURUH YANG DAPAT MENYOKONG KESIHATAN JANTUNG,KESIHATAN IMUN,KEUTUHAN SEL, SERTA KESIHATAN MATA,GIGI,GUSI ,TULANG,OTOT DAN PEMBULUH DARAH


KEBAIKAN VITAMIN C:

1. Membentuk Kolagen
Merangsang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedutan dan menghalang otot menjadi lembik.

2. Memperbaiki Simptom Pendarahan
Kekurangan Vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, pemulihan kecederaan yang lambat, kulit kering, ruam dan kulit kasar.

3. Peningkatan Sistem Imun
Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, mengukuhkan sistem imun, mempertingkatkan alergi hidung dan kulit, asthma. Juga menyingkatkan waktu pemulihan dan mengurangkan simptom flu dan selsema.

4. Memerangi Kanser
Ianya satu-satunya anti-oksidan yang berkuasa, mampu meningkatkan interferon semulajadi tubuh dan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan. Ia juga mampu menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel-sel kita.

5. Mencantikkan Kulit
Pengambilan Vitamin C setiap hari membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat.

6. Memperbaiki Insomnia
Ia memperbaiki insomnia, stres, masalah berkaitan mental seperti keresahan.

7. Mengekalkan Kolesterol Sihat
Ianya mampu mengurangkan kolesterol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghindarkan arteriosclerosis, thrombus, menghalang pendarahan dalaman, hidung berdarah, pendarahan serebral dan skurvi.


FAKTA :

1) 1 BIJI VITA C= 500MG BERSAMAAN DENGAN 7 BIJI OREN
2)  TIADA PERISA,PEMANIS ATAU PENGAWET TIRUAN
3)  HARGA JUALAN RM 92.50 ( 180 BIJI )  BERMAKNA SEBIJI JATUH 
     LEBIH KURANG  RM  0.50   SAHAJA TETAPI MANAFAATNYA
      LEBIH DARIPADA 7 BIJI OREN
4)   HARGA AHLI 20 % DISKAUN

CARA MAKAN :
 1  BIJI SEHARI SELEPAS MAKAN

HUBUNGI  SAYA JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MEMBELI ATAU MENJADI AHLI

NIK 
0173374266

No comments:

Post a Comment